ISO 9001

Klanten kunnen erop vertrouwen dat Hendriks Infra B.V. een betrouwbare partner is die hoogwaardige producten en diensten levert. De ISO 9001-certificering laat zien dat het bedrijf zich inzet voor kwaliteit, klanttevredenheid en voortdurende verbetering.

Als ISO 9001-gecertificeerd bedrijf heeft Hendriks Infra B.V. een gedocumenteerd kwaliteitsmanagementsysteem opgezet dat voldoet aan de vereisten van de norm. Dit betekent dat wij processen hebben geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat onze producten en diensten consistent voldoen aan de eisen van onze klanten en aan de relevante wettelijke voorschriften. Ons bedrijf heeft procedures vastgelegd en documentatie beheerd om een gestructureerde aanpak van kwaliteitsmanagement te waarborgen.

Voor Hendriks Infra B.V. betekent de ISO 9001-certificering ook een interne cultuur van continue verbetering. We zullen als bedrijf blijven streven naar procesefficiëntie, het verminderen van verspilling en het identificeren van mogelijkheden voor optimalisatie. Door de implementatie van de ISO 9001-norm kunnen we beter risico’s beheren, klantgerichter werken en beslissingen nemen op basis van feiten en gegevens.