PROJECTEN

Huniadijk

In opdracht van gemeente Rotterdam voeren wij het werk “Herinrichting Huniadijk” uit. De Huniadijk, Prinsendijk en diverse dwarsstraten en hofjes worden zowel ondergronds als bovengronds opnieuw ingericht. Als Hendriks Infra zijn wij verantwoordelijk voor het opnieuw aanbrengen van de riolering, wegfundering, wegverharding en het gros van de terreininrichting.

Bouw- en woonrijp maken Villawijk ’s Gravenweg 710

Begin 2020 is de bouw van Villawijk ’s Gravenweg 710 van start gegaan. Op dit project worden 48 woningen gerealiseerd in opdracht van combinatie “MNO Vervat Rotterdam” en “VHR Bouw” waarbij de woningbouw wordt uitgevoerd door VHR Bouw en de infra wordt uitgevoerd door Hendriks Infra.

Blokmakerstraat/Schipperstraat

In opdracht van de Gemeente Rotterdam hebben wij aan de Blokmakerstraat/Schipperstraat riolerings- en verhardingswerkzaamheden uitgevoerd.

Reconstructie Mozartlaan

Op 16 mei 2022 tot medio oktober 2022 hebben wij in opdracht van de gemeente Roosendaal reconstructie-werkzaamheden uitgevoerd aan de Mozartlaan. Zo hebben wij o.a. de asfaltverharding omgevormd naar een klinkerverharding en ingericht als een 30-kilometerzone. Het oppervlaktewater zal worden opgevangen in een nieuw aan te leggen wadi in de bestaande groenstrook. Een wadi is een laagte waarin het regenwater zich kan verzamelen en zich in de bodem kan laten zakken. Wadi’s helpen de verdroging van de bodem tegen te gaan.

 

Riolerings- en verhardingswerkzaamheden Henri Eversstraat

In opdracht van de Gemeente Rotterdam hebben wij aan de Blokmakerstraat/Schipperstraat riolerings- en verhardingswerkzaamheden uitgevoerd.

blokjes met contact iconen

Parkeerterrein Van der Velden – Barendrecht

In de periode juni – oktober 2022 zijn wij aangenomen door BV Onroerend Goed P. van der Velden Zuid om de terreinverharding en diverse bijbehorende zaken te herinrichten bij het parkeerterrein Van der Velden Trucks aan de Zweth 34 te Barendrecht.

Stadse Werken: Rioolwerkzaamheden Het Nieuwe Dorp

In opdracht van gemeente R

Civiele werkzaamheden Troy Moerdijk

Op 16 mei 2