Ons verhaal

Onze visie:

Bij Hendriks Infra B.V. hechten wij grote waarde aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in al onze projecten. We geloven in een no-nonsense aanpak. Geen overbodige franjes, we doen gewoon ons werk.
Onze expertise stelt ons in staat te voldoen aan de behoeften van onze klanten, terwijl we tegelijkertijd oog hebben voor de impact op het milieu.
Wij zetten in op duurzaamheid. Onze inzet voor een groenere toekomst komt tot uiting in diverse initiatieven, waaronder het gebruik van elektrische vrachtwagens en loskranen, de digitalisering van onze vloot personenauto’s, en de implementatie van circulaire oplossingen.
Met behulp van geavanceerde technologieën en materialen streven we naar efficiëntie en duurzame oplossingen.

Ons team bestaat uit ervaren professionals met expertise op verschillende gebieden. Bij Hendriks Infra geloven we in de ontwikkeling van onze medewerkers en stimuleren we een cultuur van samenwerking en innovatie.

Hendriks Infra is een betrouwbare partner, met de nadruk op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Met een focus op grond-, weg- en waterbouw, streven we ernaar om innovatie en maatwerk te leveren in al onze projecten.

Waar we vandaan komen:

Hendriks Infra B.V., gevestigd in Oud Gastel, maakt samen met zusterbedrijf ROS Zand- en Grindhandel B.V. deel uit van de MNO Vervat Groep.
MNO Vervat Groep werd opgericht in 1920 en groeide in de loop der jaren uit tot een bekende naam in de Nederlandse bouwindustrie. Het bedrijf was betrokken bij diverse grote projecten, zowel nationaal als internationaal, waaronder de aanleg van wegen, waterwerken, bruggen, tunnels en infrastructurele projecten.
Na diverse overnames en fusies maakt Hendriks Infra B.V. weer trots deel uit van de MNO Vervat Groep.

Door de jaren heen hebben we een indrukwekkend portfolio opgebouwd met succesvolle projecten. We werken zowel voor publieke als private opdrachtgevers en hebben een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van infrastructuur op verschillende locaties in Nederland.

Met diepgaande vakkennis en uitgebreide expertises in huis, benaderen we elk project effectief en met een scherp oog voor detail.

 

Bij Hendriks Infra zijn we zijn vastbesloten om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Hendriks Infra B.V. uw volgende project tot een duurzaam succes kan maken. Samen bouwen we aan een betere morgen.